Angol szépkiejtési verseny

Idén is elérkezett az angol szépkiejtési verseny napja. 2018. március 2-án összegyűltek iskolánk angol nyelvet tanuló diákjai közül azok, akik szerették volna megmérettetni magukat.
 
Tanáraik segítségével, vagy akár önállóan választottak egy-egy történetet, verset, dalszöveget, amit kívülről megtanultak és előadtak a verseny napján. Burján István igazgató úr angol nyelven köszöntötte a gyerekeket, és kívánt nekik sok szerencsét a versenyhez. Igazgató úr megnyitóját Szabó Martin 7.c osztályos tanuló angol nyelven előadott verse követte, amely után kezdetét vette a verseny. A gyerekek szereplését kéttagú zsűri értékelte. Bujtás Barbara, balatonfüredi nyelvtanár, ill. Moór Bence, a Lovassy László Gimnázium tanulója, iskolánk volt diákja pontozta a versenyzőket. A 21 indulóból a negyedik évfolyamosok is megismerhették a nyelvi verseny izgalmát, a felső tagozatos versenyzők közül a legügyesebbek a megyei fordulón is részt vehetnek.

A megmérettetés helyezettjei a következő tanulók lettek:
5-6. évfolyamon
1. Maser Márk (6.c)
2. Németh Nikolett (6.c)
3. Petőcz Dávid (6.c)

7-8. évfolyamon
1. Moór Balázs (8.c)
2. Wágenhoffer-Koós Raul (8.c)
3. Biber Cintia (8.a)

A tanulókat Hegyi Mariann, Szeifert Gyöngyi és Tribel Enikő készítette fel a versenyre. A résztvevők apró ajándékát, ill. a helyezettek könyvjutalmát az MM Publication Kiadó biztosította; továbbá köszönjük iskolánk Diák Önkormányzatának támogatását! Gratulálunk minden résztvevőnek!