Zirc-Akli lovaglás

2014. 03. 24-én (hétfőn) Zirc- Akliba mentek a 4. osztályosok, a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház jóvoltából.
A délutáni napközi keretein belül, megismerkedhettek a gyerekek a major természeti adottságaival, a régi magtár, kovácsműhely, tároló, történetével. Idegenvezetést i kapott a csoport mindezek gyakorlati elsajátítása céljából is.
Mindezeken kívül mindannyian részesei lehettek egy ottani kis kápolna megtekintésének, ahol annyit megtudhattunk, havonta egyszer misét tartanak.
Mindenki szuper jól érezte magát, szabad programként megnézhették az állatokat: juhokat, nyulakat, lovakat, valamint akinek kedve volt és bátorsága, lovagolhatott is.
Azokon a szombatokon, amikor piac van, adott a lovaglás lehetősége, bátran lehet vele élni! Mindenkit szeretettel várnak!
„Nagyon sok élménnyel és információval gazdagodtunk, emellett köszönjük a beszámolót, a vendégszeretetet! Ugyanis az elmondottakon kívül még finom, meleg teával is meg lettünk kínálva, azon a hideg, szeles, hétfői napon!”

Köszönettel: Hujberné Horváth Ágnes
napközis tanító
 
(képek